BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ενημέρωση μελών - 10/11/2011

Συνάδελφοι, 1) Απ’ ότι μας ενημερώσανε από το Α.Π.Σ. στις 09/11 τακτοποιήθηκε η εκκρεμότητα σχετικά με τα ένσημά μας για το Ταμείο Ανεργίας για όλους τους μήνες.
2) Ομοίως γίνονται και οι πληρωμές του μηνός Οκτωβρίου.
3) Στις 08/11 στη Βουλή πραγματοποιήθηκε και ψηφίστηκε μεταξύ άλλων ο Κανονισμός Κατάταξης μόνιμου προσωπικού στο Π.Σ. Με παρέμβαση της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ. το όριο ηλικίας αυξήθηκε σε 31 ετών για συμβασιούχους πυροσβέστες απόφοιτους Λυκείου και 34 ετών για απόφοιτους Πανεπιστημίου. Θα αναρτηθούν και στο site της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ. τα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης. (τα πρακτικά βρίσκονται εδώ)
4) Λάβαμε τις διαβεβαιώσεις από την πολιτική ηγεσία ότι η προκήρυξη προχωράει κανονικά και περιμένουν την δημοσίευση των ονομάτων μέσω ΑΣΕΠ.
5) Αναμένουμε και το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
6) Σχετικά με τα 176 € για όσους συναδέλφους έχουν προσφύγει με το Δικηγορικό Γραφείο του Χρ. Νικολουτσόπουλου, πραγματοποιήθηκαν κάποια δικαστήρια στην Αθήνα τον Οκτώβριο και Νοέμβριο, αλλά αναβλήθηκαν και κάποια λόγω απεργίας των Δικηγόρων, Δικαστών κ.λ.π. Θα γίνει σχετική ενημέρωση από το Δικηγορικό Γραφείο.

.