BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ενημέρωση μελών απο την ΠΟΣΠΥΔ - 25/5/2011

Σήμερα (25/5/2011) το απόγευμα υπήρξε συνάντηση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάν. Ραγκούση.
Μεταβήκαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών και ενημερώσαμε τον κ. Ιωάννη Ραγκούση ότι ο φάκελος για την 5ετία έχει ελεγχθεί από την Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μπεργελέ και έχει μεταβιβαστεί στον κ. Υπουργό για υπογραφή.
Ενημερώσαμε όσους Βουλευτές βρέθηκαν εκεί, και τους ευχαριστούμε, να μεταβιβάσουν και αυτοί το αίτημά μας να υπογραφεί ο φάκελός μας το συντομότερο δυνατό.
Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ενημερώσαμε ήταν οι αξιότιμοι κ. Χαρά Κεφαλίδου, κ. Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, κ. Κυριακοπούλου, κ. Αικατερίνη Περλεπέ, κ. Βασιλική Τσόνογλου, κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, κ. Παναγιώτη Δημητρόπουλο καθώς και η κ. Μαρία Σκραφνάκη, ο κ. Ευτύχης Δαμιανάκης, ο κ.Δημήτριος Παπουτσής, ο κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η κ. Νάντια Γιαννακοπούλου και ο κ. Δημήτριος Καρύδης και ο Βλατής Ιωάννης.
Ενημερώσαμε και την Γραμματέα του Υπουργού κ. Φλώρα Καπετάνιου για την τρέχουσα αλληλογραφία και να ενημερώσει και τον αξιότιμο Υπουργό κ. Ιωάννη Ραγκούση.
Πληροφορηθήκαμε αργά το βράδυ από τους παραπάνω Βουλευτές ότι μεταβιβάσανε και αυτοί το αίτημα μας στον κ. Υπουργό και αναμένουμε ενέργειές του.