BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σοβαρά τραυματίες δύο νεαροί

Σοβαρά τραυματίσθηκαν δύο νέοι στις 5 χθες τα ξημερώματα στο κέντρο των Χανίων, όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ. Οι δύο άντρες εγκλωβίσθηκαν τραυματισμένοι μέσα στο όχημά τους. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε να επέμβουν τρείς άντρες της Πυροσβεστικής, που έκοψαν τα σίδερα του οχήματος προκειμένου το ΕΚΑΒ να μεταφέρει τους τραυματισθέντες στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Νευροχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου κ. Γιώργο Αρχοντάκη και οι δύο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο οδηγός είναι σε σοβαρότερη κατάσταση, καθώς παραμένει διασωληνωμένος και εγχειρήσθηκε, καθώς είχε υποστεί ρήξη πνεύμονα, ήπατος και άλλων σημείων. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται και ο συνοδηγός με κατάγματα λεκάνης.
Τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνά η Τροχαία Χανίων.

ΠΗΓΗ. Χανιώτικα Νέα


Υ.Γ 1.Ο συνοδηγός του οχήματος ήταν συνάδελφος από τον 1ο Π.Σ Χανιών και συμφωνά με τις εκτιμήσεις των γιατρών πάει καλυτέρα.
Συνάδελφε Γιάννη σου ευχόμαστε όλοι καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση,σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας γιατί οι αγώνες συνεχίζονται και εσύ ήσουνα πάντα στην πρώτη γραμμή.

Υ.Γ 2. Συνάδελφε Γιάννη σε ότι χρειαστείς θα είμαστε διπλά σου.ΟΛΟΙ!!!!!